EN 1090-1 3834-2
Hungary
United Kingdom
Germany
    • ma header pict 001
    • ma header pict 003
    • header pict 004

Böngészés

Hírek

Ezen a lapon olvashatja a friss és a korábban megjelent híreinket.

Üzemcsarnok avatás

    • uj csarnok

Új üzemcsarnokot avattak Nyíregyházán. A Magyar Acélművek Kft. európai uniós forrásból és saját erőből bővítette a gyártóegységet, a cég éves árbevétele meghaladja a kétmilliárd forintot. Az import-export tevékenységet folytató cég tíz évvel ezelőtt családi vállalkozásként indult, mára harminc embernek ad biztos megélhetést.

A vállalat rendszeresen szállít a győri Audi-gyárnak, de vannak kapcsolatai svéd és finn cégekkel, és az angliai LEGO-gyár építésének is részesei voltak. A vállalat az acélszerkezetek mellett ipari gázok forgalmazásával is foglalkozik, éves árbevétele milliárdos nagyságrendű.
Az üzemcsarnok avatásán dr. Kovács Ferenc polgármester azt mondta, példaértékű ez a beruházás. A városnak fontos a kis- és közepes vállalkozások jelenléte, és a Magyar Acélművek Kft. harminc embernek ad biztos megélhetést.
Az új gyártócsarnok megépítése 188 millió forintba került, a költségek felét európai uniós és hazai forrásból finanszírozták. A csarnok mellett egy új irodaépület is helyet kapott a Gomba utcai telephelyen.

Bővebben...

Forrás: www.nyiregyhaza.hu