Germany
United Kingdom
Hungary
EN 1090-1 3834-2
Menü

Kategóriák


Mutasd az összes cikket...

Üzemcsarnok avatás

Új üzemcsarnokot avattak Nyíregyházán. A Magyar Acélművek Kft. európai uniós forrásból és saját erőből bővítette a gyártóegységet, a cég éves árbevétele meghaladja a kétmilliárd forintot. Az import-export tevékenységet folytató cég tíz évvel ezelőtt családi vállalkozásként indult, mára harminc embernek ad biztos megélhetést.

A vállalat rendszeresen szállít a győri Audi-gyárnak, de vannak kapcsolatai svéd és finn cégekkel, és az angliai LEGO-gyár építésének is részesei voltak. A vállalat az acélszerkezetek mellett ipari gázok forgalmazásával is foglalkozik, éves árbevétele milliárdos nagyságrendű.
Az üzemcsarnok avatásán dr. Kovács Ferenc polgármester azt mondta, példaértékű ez a beruházás. A városnak fontos a kis- és közepes vállalkozások jelenléte, és a Magyar Acélművek Kft. harminc embernek ad biztos megélhetést.
Az új gyártócsarnok megépítése 188 millió forintba került, a költségek felét európai uniós és hazai forrásból finanszírozták. A csarnok mellett egy új irodaépület is helyet kapott a Gomba utcai telephelyen.

Bővebben...

Forrás: www.nyiregyhaza.hu